Podiumdaki Kiralar Ankara'da bile yok

Podiumdaki Kiralar  Ankara

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle açılan Podium AVM'nin giriş çıkışında yaşanan sorun hala giderilmiş değil. Açılışın üzerinden geçen zamana karşın ziyaretçi sayısında her hangi bir artış olmaması dikkat çekerken mağaza işletmecileri ise kira bedel

TRAFİK EN ÖNEMLİ SORUN
Geçtiğimiz günlerde hükümetin en üst düzey yetkilileri, bürokratları ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açılan Podium Alışveriş Merkezinin giriş çıkışında yaşanan trafik sorunu hala giderilmiş değil. Kayseri yolunun o bölgesinde kazaya adeta davetiye çıkartan durum ile ilgili ortaya konan tepkilere rağmen sadece yol üzerine çelik bariyerin dışında herhangi bir iyileştirme yapılmaması illaki bir felaket mi bekleniyor? Sorusunu gündeme getirdi. Merkeze gerek giriş gerekse çıkışın bir hayli sorunlu olması bir yana ziyaretçi sayısının da son günlerde hızla düşmesi yüksek fiyatlarla yer kiralayan esnafları şimdiden düşündürmeye başladı.

KİRALAR ANKARA DA BİLE YOK
Alış Veriş Merkezinde 10 bin lirayla 30 bin lira arasında değişen kira bedelleri karşısında ünlü markaların ürünlerinin satıldığı mağaza sahiplerini şimdiden endişelendirmeye başlamış. İlk açıldığı günlerde ziyaretçi sayısının beklenen düzeyde olduğunu söyleyen mağaza işletmecileri bu sayının bugünlerde hızla düşmesinden endişe duymaya başladıklarını söylüyorlar. Alışverişin tam rayına oturması ve beklenen hareketliliğin olması için bir yılı göze alan esnaflar bu süreye dayanmanın bir hayli güç olduğunu belirterek şimdiden kara kara düşünmeye başlamışlar. Kiraların adeta ateş pahası olduğunu belirten bazı esnaflar alışverişin adeta tavan yaptığı Ankara’da bile kiraların bu kadar yüksek olmadığını ileri sürüyorlar. Esnaflar “BU kiralar Ankara’da bile yok” diyorlar



okan yurtseven
23.05.2014 01:03:13
Podium u yanlış yere yaptılar pişman olmasalar bari Kaletepe,Etiler,Sanayi mah tarafı çevre yolunun oralar özellikle Hızlı Tren istasyonunun yapılacağı yere yakın yapılsaydı bütün kırıkkale sabahtan akşama orda takılırdı.Ama bir pmyo için kayseri yolu için oraya yaptılar inşallah yinede isteneni alırlar kırıkkale için nimet bu tarz yerler.

Sait
23.05.2014 12:21:08
Yahu sen avm yapıyorsun çevre düzenlemesi yok. AVM`yi yapıyorsun önünde 150-160 km ile hız kesmeden otobüslerin tırların geçtiği bir yol var ve oraya yayaların geçebileceği üst geçidi akıl edemiyorsun. Bu kafayla iş yapmaz burası.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ